• Slider image Ortho Mignon van Loenen
  • Slider image Ortho Mignon van Loenen

Het team

Fimke

Ik ben Fimke, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik hou van bewegen en tennissen is mijn favoriete sport. Als baliemedewerkster ben ik het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Gastvrijheid vind ik heel belangrijk en ik geef alle cliënten graag persoonlijke aandacht. We willen tenslotte dat iedereen met een lach de deur uitgaat.

 

Marcia

Ik maak deel uit van een professioneel, gezellig en betrokken team. In mijn werk staat klantgerichtheid centraal. Met enthousiasme en een oplossingsgerichte aanpak zet ik me in voor de praktijk en de patiënt. Mijn energie zet ik graag in voor de mensen om mij heen, ook voor u. Tot ziens in onze praktijk!

 

Astrid

Hoi ik ben Astrid, getrouwd en moeder van 3 mooie kinderen. Ben graag creatief bezig en verdere hobby's zijn: lange afstanden lopen en fotografie. Verder kan ik erg over de mondhygiëne zeuren, maar hoop dat iedereen die uit de beugels gaat ..... met een mooie witte smile het pand verlaat.

 

Michelle

Hallo, ik ben Michelle. Ik heb mijn tandartsassistente diploma gehaald en ben sindsdien gaan werken bij Mignon van Loenen. Het belangrijkste van mijn werk vind ik kwaliteit en vriendelijkheid. Na het werken, kun je mij tegenkomen op de tennisbaan.

 

Vanessa

Hallo, ik ben Vanessa! Na mijn opleiding tot mondhygiëniste ben ik altijd blijven werken in de orthodontie. Het plaatsen van beugels zie ik elke keer weer als een uitdaging! Lastige 'priegel' klusjes ga ik niet uit de weg en ik probeer altijd te zoeken naar creatieve oplossingen.