• Slider image Ortho Mignon van Loenen
  • Slider image Ortho Mignon van Loenen

Praktijkinformatie

De praktijk

Orthodontistenpraktijk Mignon van Loenen bestaat sinds 1 april 2006.
Er is geen wachtlijst en patiënten kunnen snel terecht voor een eerste consult. Een eventueel geïndiceerde behandeling kan na het opstellen van een behandelplan ook vrij snel gestart worden.

De praktijk is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch te bereiken van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 8.45 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 15.00 uur. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 035 - 621 03 82. Het is ook mogelijk om een afspraak buiten deze tijden te maken. Hiervoor zijn we om de week op dinsdagavond geopend.

Buiten de openstellingstijden en in het weekend kunt u een e-mail sturen naar info@omvl.nl. Wij beantwoorden uw e-mail op de eerstvolgende werkdag. Buiten de openingstijden kunt u voor spoedklachten contact opnemen met de de Mondzorgpoli op telefoonnummer 088-263 2700. Zie ook de informatie onder SOS op deze website.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Binnenkijken!

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op.

Pijnklachten?