• Slider image Ortho Mignon van Loenen
  • Slider image Ortho Mignon van Loenen
  • Slider image Ortho Mignon van Loenen

Praktijkinformatie

De praktijk

Orthodontistenpraktijk Mignon van Loenen bestaat sinds 1 april 2006.
Er is geen wachtlijst en patiënten kunnen snel terecht voor een eerste consult. Een eventueel geïndiceerde behandeling kan na het opstellen van een behandelplan ook vrij snel gestart worden.

De praktijk is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch te bereiken van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 8.45 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 15.00 uur. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 035 - 621 03 82. Het is ook mogelijk om een afspraak buiten deze tijden te maken. Hiervoor zijn we op dinsdagavond geopend.

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De praktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer: 035 - 621 03 82. Tijdens werktijd wordt u geholpen door de receptioniste. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan. Deze website geeft u informatie over weekenddiensten, u kunt deze vinden bij SOS. Hier vindt u informatie over de dienstdoende orthodontist en bijbehorende telefoonnummers.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Binnenkijken!

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op.

Pijnklachten?