Over de praktijk

Orthodontistenpraktijk Mignon van Loenen bestaat sinds 1 april 2006.
Er is geen wachtlijst en patiënten kunnen snel terecht voor een eerste consult. Een eventueel geïndiceerde behandeling kan na het opstellen van een behandelplan ook vrij snel gestart worden.

Inschrijven nieuwe patiënt

De praktijk

Orthodontistenpraktijk Mignon van Loenen is een gezellige, professionele praktijk, centraal gelegen in het Gooi. Wij helpen zowel kinderen als volwassenen aan een goed functionerend gebit wat er ook nog eens mooi en verzorgd uitziet. Behandelingen vinden plaats op verwijzing van de tandarts, maar zeker ook op eigen verzoek. Voor een behandeling bij de orthodontist is een verwijzing niet nodig.

U kunt uw vragen/opmerkingen of het wijzigen/annuleren van afspraken ook mailen naar info@omvl.nl of gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wanneer we in de gelegenheid zijn, beantwoorden wij uw vraag/opmerking zo snel mogelijk.

Voor spoedgevallen verwijzen wij u naar SOS op onze website.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op.

Pijnklachten?